.............

i don`t think we take out the good in each other right now..

gå vägen..

Kan inte NÅGOT gå våran väg? ..
Man kan väl inte mer än att hålla tummarna nu iallafall.

I mogon åker vill till mörkret, jag niklas liam niklas mamma å kecke, hoppas på en mysig helg.

herå.

hemmamys

Jahapp, nu har de varit hemma mys varje kväll i säkert två veckors tid (om inte längre) :) .. jag å niklas har bestämt att vi ska vara nyktra månaden ut, får se hur de går, man jag köra stenhårt på de, såvida de inte händer nå speciellt, men de gör de ju typ aldrig ialla fall så.

Bilen har ju varit trasig i alla evighet också, tjata gallfeber på janne att han skulle komma  kolla, vilket han gjorde efter mkt om å men, å de va ju ett litet skrattretande fel, min älskade lilla niklas hade satt en säkring fel efter att han va där å kolla om dom va hela, hahaha, men va rätt skönt att de inte va nå större problem ialla fall.
Och när vi väl fått bilen igång, så slutade värmen å funka, daaah ännu ett probelm när man nyss blitt av med de andra, å så idag så börja värmen funka igen, börjar tro att de bor en demon i bilen lr nå, eller så vill han där uppe att vi inte ska ha de så lätt å allt ska flyta på, vem fan vet :P


Igår så hade vi syster å david på besök, va huuuur mysigt & trevligt som hellst, har inte umgåts med henne på länge nu, å så satt vi alla fyra å spela massa tvspel å kolla på film å snaska godis å popcorn, sen tog vi en promenad med hunden å följde dom en bit på vägen hem :)
Så vi planera att nästa helg ska vi ta ut två skotrar & dra å grilla korv ute i kråkberg på sjön, om allt går som planerat :) .. känns kul å börja umgås lite med henne, även om man inte är med henne ensam å snackar massa hemlisar, så umgås vi ju iallafall :)

Jocke har hängt här imprensip hela veckan fram till ett två på natten å spela tvpspel å druckit kaffe också, å mat har vi ätit tillsammans allaihopa, så har varit en bra vecka den som va iallafall.

Ne nu är jocke här igen, han å niklas sitter å spelar tv-spel å jag ska kolla klart på min serie å poppa lite popcorn åt oss.. om jag inte ska ut med hunden först, hmmm .. niklas får poppa å jag går ut tror jag :)

Juste, trisse har typ blivit ett halvår gammal nu & lärt sig lite olika trix, han är duktig han min älskade lilla valp! :)


nu har ni fått lite uppdatering om ovesentliga saker, men ändå.

herå !


SAKNAR DIG HÄR HEMMA ANNSO!! :)

RSS 2.0