dataspelande ..

ja, jag kan inte förstå hur man kan fastna så jävligt i ett dataspel som Niklas kan, de är fullkompligt beroendeframkallande för han, han kan fan sitta i timmar i sträck .. hualigen, min ögon skulle fan va fyrkantiga efter tre timmar!!

Vi har varit å kidnappa liam i dag å några timmar för vi skulle till Nusnäs, vi tänkte att de skulle va skoj för barnen å leka lite igen, å där vart de stuttsmatta för hela slanten, även jag å niklas drog på barnsbena å hoppa som tokar tills orken tog slut :P
Sen vart de pizza å så gick niklas tillbaka med Liam.

Nu ligger jag i sängen å funderar på om man ska orka ta sig en dusch, för de är rejält behövligt eftersom att jag å niklas va å basta å sola tidigare på dagen.. så ni kan ju tänka er att man inte luktar tårta precis, Hihi!
Ska även se om jag orkar gå till niklas mamma å hämta ställningen till blomorna jag fått av henne så dom kommer upp på ballisen någon jäkla gång, .. fan att man ska va latast i stan..

någon som är haj på å montera sönder symaskiner lr ? skulle nämligen börja sy insynsskydden som också ska va på ballisen i går, men maskinen käkar ju alla nålar, dom gick av en efter en efter en, gav up efter sjätte nålen altså, .. kan de kanske va så att en lite spetts åkt ner där undertråden är så att maskinen syr snätt ? .. ja ni kan ju tala om de för mig om ni har nå ideer så man kan fixa den.

Ne nu måste jag ta mig i kragen å skutta in i duschen så jag hinner se 2½men som börjar klockan nio.

herå

Glad midsommar då.

Jahapp då har midsommar stigit in igen, .. men har då inte märkt någon sommar än ? å de dåliga är att efter midsommar så blir de bara mörkare å mörkare .. suck.

hur som hellst, jag å niklas va hundvakt i går åt camillas två hundar så hon å jocke kunna ut i dimman å härja .. å de gick så bra så.. efter dom hämtat hundrana for vi till mamma så niklas hann äta lite å nu e han å jobbar å ska jobba hela natten .. :( så vi får vel se vad jag ska göra .. annso å angelica kanske skulle komma, ne nu ska jag smutta vidare på mitt vin å klippa pappa lite.'

herå.

Älskar dig Niklas .. så otroligt mkt!

claras!

Jahapp i går va de första gången jag va på claras å käka, älskling bjöd ut mig, de va myspys, .. sen vart de hem å ha lite massagekväll .. å de va minnsan behövlit ka njag säga.

Har hunnit gjort min tatto i nacken nu också, ås nu har jag å syrran likadana, som de ska va! :)
nehe om man ska gå å borsta gaddarna nu då så ska vi kila upp till niklas mamma å bära möbler, .. sen blir de hem å kocka för dom ska käka middag här!

herå

Give me the strength to carry on..

Känns som om den meningen i låten har fasnat å kommer bra lägligt i mitt liv..
million stylez - give me the strength.. de är gruppen å låten, så jääävla bra :)
jaja ..

vakna för en stund sen, niklas å liam å på liams skolavslutning, dom kommer vel hem vid elva tror jag?

Helgen som va, vart de lite kalas här med singstar å massa påhittiga saker, haha! vet inte om man ska säga mer om de :P
PÅ söndagen tog jag niklas annso jimmy å liam vårat pick å pack å for till jimmys stuga å sov över där, åkte båt å spela crocket å badminton å grilla å elda in på natten å hade allmänt mysigt vill jag säga, lär göras om snarast, right? :)

Å nu är de fredag igen också .. tro va denna helg har å bjuda på då? .. Liam är ju här också men han kanske skulle upp till mörkret med farmor sin, vi får vel planera helgen efter vi fått besked om de antar jag.

ska se om jag kan ta mig ner på stan idag å handla saker till håret, va fan ... så seg man ska vara,.. lär greja en hårfön också .. annars va de ju inte nödvändigt att jag klippte mig här om veckan :P
ja juste, någon som sett min jacka som försvunnit? lr min vita tröja? .. hmm, får sluta ha fest hemma tror jag, allt bara försvinner, .. undra om man är så klok att man gömt saker å sen inte minns de dagen efter? hehe..

ne nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på våra bästa år som jag missat ett antal månader, men vem fan tror att dom kommit längre i progrsammet för de? INTE JAG! hahha ..


hej då.

uttråkad ..

Ja de kan man så säga att jag är, till MAX altså .. ligger i sängen med min bärbara som bara hoppar ur internet helatiden å slö kollar på dodgeball, rätt löjlig film, men den kan ju få en att små le i allafall.
förövrigt så har jag inte fått så mkt gjort idag, följde med Niklas på stan en vända bara.

Igår va vi i Orsa å kolla på kattbebisar, gud så söta som va, viste att jag skulle falla pladask för dom, men niklas är inte så sugen på katt, men inte helt omöjlig heller, men har börja tänka om lite, kanske bättre att inte skaffa någon just nu ..

Ser nu när jag sneglar lite snätt på blomorna här, att dom inte fått vatten på ett tag, FY SKÄMS på mig, får påminna mig själv å vattna dom i morrn då, ni kan ju alltid skicka ett PÅMINNELSE sms i morrn om ni vill, haha :)

Jo juste, har skicka lite kort på framkallning också, hoppas dom kommer i morrn, kanske man kan greja lite ramar å rama in skiten, lr om man kanske ska köpa ett nytt fotoalbum?.. hmm, ja de tåls ju å fundera på.
Ligger även å är sugen på cola, har nämligen moffa ostkrokar för dom som är  intresserade av de, men synd nog så vart de ingen cola på affären så får vel nöja mig med vatten lr saft .. bara jag orkar hämta, är ju rätt känd för å vara lat, de va vad jag fick höra av annso idag på telefonen, att hon å syrran brukar sitta å beklaga sig över att jag är en latmask.. men va fan ska man ? man har ju en vardag att ta hand om :O :P 

Föresten, skrev ju förr att jag skulle köpa ny säng, om ni minns? .. kan ju säga att de va de BÄSTA köpet jag gjort på länge, den är skön som fan, men synd nog inte perfekt, .. om de nu finns något på denna planet som är perfekt, den frågan kan man ju ställa sig ett par ggr dagligen.

jaha nu börjar batteriet ta slut på datorn också, å vem fan orkar stoppa in sladden lixom? lika bra å stänga av skiten då.

Jahapp de va vel allt för den här kvällen då, får vel se va dagen i morrn har att erbjuda, .. massa kärlek god mat å sommar å sol å solbränna,.. yeah right, de ska vel vara för mkt begärt antar jag ... GRRR!

Tjosan i Trosan skalleper!
 

sommar å sol

Ja man kan då kalla dom två senatse dagarna för sommar i alla fall, varit kanon varmt å skönt :)
Sitter nu å väntar in Liam å niklas, dom är på skolan på utväcklingssamtal, hoppas de går bra iallafall.
Va på jobbet i fredags också, skrev på papper i mängder å fick mitt schema, ska vel skolas in nästa vecka, ska bli skönt å börja jobba så småning om kan jag då säga.

jahapp va har hänt som är nytt i mitt liv då måntro? ... tro fan inte de är något, men får ju lov å skriva lite skit ändå så ni får nå å läsa, hihi.

Äh, va fan, ... kommer inte på nå å skriva .. haha

hejdå

RSS 2.0