done?

Är de på väg nu ? är de gjort ? är jag verkligen på väg å lämna allt ? .. vad fan händer ? vad ska jag ta mig till ?


Lost..

ja juste, when it was good..

ja, när de va bra, då va allt som att man sväva på moln .. ne nu blir man nedkastad i golvet å sparkad i knäväcket, ... fyfan.. trode verkligen allt va bra nu efter allt som hänt, men nä, när alllt kommer till ytan, då är de lika bra å dränka sig själv för man vet vad man har å vänta sig framåt ... en tid av outhärdig smärta & längtan, vet inte om jag kommer klara av de igen .. floder av tårar å drängt i avslitet hår, nej usch, hur kunna man utsätta sig för nått sånt igen? när ska man lära sig att ÄRLIGHET & ÄKTA, är inte nått som existerar, utan de är bara vad man tror existerar & är bara ord som gör en glad.. men i slutändan så blir man besviken, spelar ingen roll om de är två månader lr tre till tio år, de kommer .. TRO MIG!!
Jag må bara vara 21 år, men de är 21 år av tron på kärlek, å har nog fått utstått mer än vad jag förtjänar, är de inte nu, vid denna ålder, man ska känna så bra kärlek å att tro på att de finns ett vackert slut ?
Hur fan kommer de då sig att jag HELA tiden INTE gör de ?? vart fan är de vackra ? .. jo de fanns där 2-5 första månaderna, .. sen då? ska man behöva bli besatt å kolla dittan å kolla dattan, för man inte litar på folk ? är de äkta kärlek? Ska man behöva förlåta hemska saker som sin respektive ha gjort om & om & om igen, för man vet att de är äkta kärlek från min sida? Ska man tolerera otrohet, våld & lögner på lögner ? .. är de äkta kärlek om man förlåter hela tiden? lr är man bara dum för man stannar & tror de är så äkta å fint ?

Bakom alla fina dörrar så tror jag alltid att de finns en dörr full i fan, som ingen vågar visa utåt, men dom vet att de finns å existerar för alla har klivit innanför den gränsen nångång, om inte än, så vänta, ni kommer dit!!

De finns ingen ålder & grov & vuxenhet på kärlek, den är desamma hur som hellst, men uppbyggd på olika sätt beroende på folks beteendè, .. hoppas ni bara ser de fina, ingen är värld att bli behandlad som skit & som inget värld .. blir ni de, så ska ni veta, att de finns något bättre .. de finns de alltid, de är bara svårt att se de ibland.

that`s it for to day.

When it was good

Jahapp, förkyldningen börjar ge sig iallafall .. men till råga på allt så va jag förbannad i natt å stampa foten rakt ner i golvet som en lite fem åring bara för att folk inte kan lyssa, vart de bättre ?? NEJ, men fick därimot en inre blödning i hälen så nu går jag på kryckor också ... kul va? .. suck!!

Kan ju inte påstå att året börjar toppen precis .. är lite på bristnings gränsen, lr till en gräns där jag också snart slutar bry mig som alla andra .. kanske lika bra de.

Datorn har hunnit åkt i golvet med buller & bong också, men tacka gudarna så funkar den ialla fall.. :)
Slapp jag sno mammas som hon så snällt sa att jag fick ta om min gått sönder ... ibland kan hon vara världens bästa mamma å ibland världens sämsta.
Skulle nog inte klarat min ångest attack jag hade i morse å inte kunna andas om hon inte setat brevid mig & fick mig å andas med henne i lugna tag, va fan berädd på å ringa ambulans ett tag .. PUUH!

Ne nu ska jag dricka min grogg .. se om jag spyr av allt smärtstillande lr om de går bra å dricka lite ..

Herå!!!

ser inte ..

jaha jul å nyår är över.. haft besök av Jessica å Daniel från Norrköping, de va trevligt :)

Nu sitter jag här mega sjuk, å de är då rakt inte min grej å vara sjuk, fyfan man blir så förbannad!

Jocke har varit här några kvällar i rad så vi har haft tv-spels maraton vill jag lova, å lite hockey kvällar. har varit trevliigt med sällskap när niklas aldrig är hemma.





Är jag blind? lr spånar mina tankar i väg för mkt ??

RSS 2.0