Och så vart de.

Jahapp födelsedagen är över å lika så festar karriären, (förhoppningsvis).
Vart tyvärr inge stcc för våran del, vi försov oss pga att vi va ut dagen innan också .. DUMT gjort .. men vi drog en roadtrip i alla fall, va i Vasbro å härja som fan och fjantade oss med vattenpistol & fotboll mitt inne i byn där, haha ... men de va kul.
Vi satt även på vägen hem i en jaktkoja å drack för vi viste inte riktigt vart vi va, vi skulle ta en genväg till sollerön, haha.. men fram kom vi ialla fall tillslut :)
Sen så for vi till orsa å drack någon grogg å invänta annso å anna å ligan, sen vart de klubben å sen hem å la sig,.. kanske nästan bäst att man inte minns så mkt mer av kvällen :P men tack alla för en helt okej födelsedag :)  De va firandet med mina vänner de.
SÖndagen som jag fyllde år på vart de bara hemmamys me Niklas å bearbeta baksmällan.

dagarna efter firandet har inte alls varit bra, bittra miner å stress å små gnabb till höger å vänster .. men de går vel över antar jag, .. känns lite som om man håller på å tappa kontrollen om saker å ting.. men man får vel slå sig på käften å ta tag i "Operation uppryckning" antar jag, man kan ju inte få allt serverat på silverfat även om man så gärna vill.

Och anställningspapparena som skulle blitt påskrivana förra veckan vart framsjutet tills på fredag, så de är nästans så man längtar så man får se hur mkt man igentligen ska jobba :)

Ne nu ska jag gå in i duschen å sen blire till å krypa ner i sängen och slö kolla på fotboll.

tjingeling.

framtidaplaner

å som vanligt är jag kass på att uppdatera, känns inte ens som om jag tillbringar så mkt tid längre vid datorn som förr, men inte fan lider jag av de ialla fall :P

Vakna vel runt halv åtta idag, för niklas mobil väkte mig som vanligt på morgonen, så nu har han farit till jobbet å jag ska till mitt jobb i morgon å få mitt schema å inskolningsdagar å skriva anställningspappar, sen äre bara å jobba arslet av sig å få in stålars :)

jag å älskling prata om framtiden å allt här om dagen, så nu ska vi bara stå fast vid allt så de går vägen i fortsättningen, gud va jag älskar honom, helt sjukt att man känna så starkt för just en människa, lite fasinerande =)

å nästa helg fyller man år också, då blir de stcc i karlskoga i alla fall, de är klappat å klart .. å så får vi vel se va kvällen har å erbjuda, förhoppningsvis nå roligt, å efter den helgen blir de å lägga alkoholen på hyllan å tagga sig inför jobb å en livsstil som inkluderar lite mer vätt & etikett, så då kan man även lägga ångesten på hyllan som alltid kommer på söndagsmorgonar .. :)

Nehepp, om man ska se hur de går för mina gossip å one tree hill avsnitt då .. så kan man mysa i sängen me lite frulle å starta dagen med mkt bra program, de ända som saknas brevid mig är ju såklart min prins!

Herå.

flyter på ..

Jahapp, är inte så aktiv längre märker jag :P
men dagrana har vel flytit på sen sist.. men de tråkiga va att jessi inte kom helgen som va sagt att hon skulle de, men de har varit lite mkt å så så vi fick ta de en annan helg, kanske då jag fyller år ? .. är ju bara 19 dagar kvar nu =)

har hunnit varit å sälen en vända me annso också å parta lite, å så va de nyligen gesunda, skoter grejs, va där me annso niklas å L, för de va ju annsos sista helg i Mora å nu drar hon iväg igen .. :( im gonna miss you babe!
sen har vi även varit i borlänge jag niklas å L förerra veckan, hälsa på min svärfar för första gågen, de va en skojfrisk snubbe :)
Stötte även på Kirre på kupan, de va länge sen, å henens son, fy vilkan sötnos!

Just nu håller vi på å städar, tog en lite break å åkte upp på möbelrondellen så jag fick köpa oss en ny säng, som komm i morgon, ÄNTLIGEN!!!! ... =)

Ne nu ska jag kolla på älsklingen när han skrubbar balkongen ... hihi, å vänta in janne som kommer på kaffe.

herå.

RSS 2.0