it feels lika a kick in my face, and DAMN it hurts!

Ja, hur fan gör man nu då? .. du bröt de du lova för att jag skulle stanna kvar hos dig.. ska jag då gå nu ? är de så här de ska sluta? ..

varje slag gör så ont, vilket av allt jag sa så många gånger förstod du inte? jag kan inte få in i mitt huvud varför lixom?.. magen kvider sig så man vill bara spy rakt ut.. kunna inte lämna allt ensamt ett fåtal timmar utan att du skulle börja .. ska de va så hela livet att man inte ska kunna lämna varandra ? är de värt de?

Nej vet verken ut lr in längre, trodde sista chansen skulle få bli den sista å att vi skulle leva lyckliga som den familj vi är .. men du va bara tvuuungen å förstöra de?

fan Niklas, .. fan ta dig för de du gör, fan för dina lovanden, fan för dig just nu!



boll..

jaha, å som vanligt är man kass på att skriva här.

Vad har hänt sen senast då? inte mkt tror jag ..
proverna man tog på sjukan som jag skrev om sist gick bra, för dom verka inte hitta nå fel för de jag sökte, men därimot hitta dom ett annat fel, som inte va så bra.. så va nyss upp å tog flera prover för någon dag sen, och åter igen får man vänta på svar.. men troligtvis blire å få käka medecin livet ut typ, .. men hellre de än att de ska va som de är nu, så man får se de onda i de goda, lr hur man säger ? haha ..


va i borlänge idag me niklas liam å svärmor, shoppa vel en klänning som jag fick lov å ta av från en skyltdocka, så hon vart näck å jag lycklig för de va den sista i min storlek :)
Å så vart lite lite underkläder å inte så mkt mer.

Se om man kan ta sig ner på stan i morrn lr nå för å luncha me syrran å Annso, men jag är ju så lat så vi får se hur de blir med de! :P

ne nu pallar jag inte skriva så mkt mer .. har fan ont i magen!

hejdå

Inget.

jahapp, har inte hänt mkt sen sist jag skrev, lite mindre jobb bara å mest hängande på tuvan å gör de vanliga.
Va vel på stan å fika i går med Annso, angelica å Emma för angelica fyllde år, de va trevligt ... men inte lika trevligt å sitta på skroten i en timma om inte längre för att en reetard gubbe inte kunna skruva av en spak jävel!!

Annars så e vel livet inte på topp, är vel kanske höst deperiton lr nå, känner inte för något, vill inte jobba, vill inte bara sitta å glo vill inte göra nått .. men ändå vill man göra något.
Lite svårt att förklara hur jag känner å tänker, så lika bra å va tyst ändå.
kan tydligen inte skratta längre heller .. ser fan ingeting som rolit längre ... så de lär ju va deperiton.. Lr?

Jo va å tog lite tester idag på lasarettet också, skönt å fått de gjort då, så lär vel vänta en vecka på svar också.

ne blir nog å fara upp till mamma i morrn å brassa på stugan å kanske bo där i helgen.. Niklas jobbar ändå natt hela jävla helgen... så less.

Äh, hejdå!


RSS 2.0