fruntimmer-lya

Nu har jag banne mig varit duktigt idag .. har städa lyan å damma överallt å även bytt gardiner å skaffa blommor i fönstren m.m .. så nu ser de ut som ett fruntimmer flyttat in i niklas lägenhet, haha :)
har även möblerat om .. (allt medans nikals jobba) .. haha .. snällt va ? .. trode han skulle bli tokig på mig, men han vart bara glad så de va ju bra ;)

Ikväll ska jag nog umgås lite me fredd jocke å granlund tror jag, niklas jobbar ju natt .. för jag niklas å fredd ev. jocke ska dra till stugan i mörktet i morrn på morgonen å åka lite skoter.. men denna gång så skippar vi å bli räddade av fjällräddningnen ialla fall .. de va ju inte direkt någon höjdare, haha.

ne nu ska jag ta en 3,5 å slappa å lite sepla på nätet tills björnligan kommer haha ..


älskar dig niklas, du är min toppen prins! :)




-------

jahapp då har klockan slagit 01.17 på nattkvisten .. bara tre timmar kvar tills min prins slutar jobba .. sitter här me fredd å jocke å tar nån grogg .. så de blir vi fyra som drar upp till stugan å åker skoter å bara slappar ..
ska bli mega skönt å kul å komma dit igen.
satt å prata lite me annso på msn också, men guuud å mkr mer man saknar henner när man väl pratra me na .. altså mer än va man redan gör, nästan olidligt .. men får vel vänta tills maj/Juni å sen kommer hon hem igen :D
Ne nu ska jag dricka upp min grogg å lyssna på nickebacks nya skiva, den är ju för gudomligt bra .. lr va säger du ? :)

tjoho

Anti-bildörr!

Jahapp .. då va de tisdag å ÄNTLIGEN har mitt gossipgirl å one tree hill avsnitt kommit ut, tror fan jag vänat över två veckor nu :)
I går när vi kom till tuvan efter niklas hämtat mig hos mamma, så gjorde jag tabben att smälla igen bildörren på mitt eget lillfinger .. å fy satan va ont de gjorde, så nu ser mitt finger ut som en korv å är blå som fan under nageln å de är så varmt så man kan tro jag haft fingret i ugnen lr nått, så pulserar de hela tiden, så jävla drygt, trode de skulle försvinna under natten å svullnaden lägga sig, men icke, så nu har jag fått en tid hos läkaren klockan tre idag å hoppas dom inte får lov å göra hål i nagen å tömma blod lr nått .. JAG GRUVAR MIG!!
Men tror inget e brutet i alla fall, de är ju tur!

så skulle bara tala om att från och med nu e jag anti-bildörrare, de va då inget för mig å klämma sig ialla fall .. ska jag nog inte göra om, och de är inget jag rekomenderar heller för den delen!


byebye

kommer inte på nått ..

jahapp då va åter igen en helg över .. kan inte påstå att den va 100% lyckad .. men den dög vel.. man hade ju lika gäna kunna ta de lungt .. men men.
fick i allafall niklas bil besiktad .. å meningen va att vi skulle kolla på skotrar i rättvik i samma veva .. men de vart inte så heller, chaffisen skulle hem å baka pizza lr va de va.

helgen som kommer äre prat om att åka till märkret å åka lite skoter å bara ta de lilla lugna.. så vi får vel se hur de blir me de, å så fall ska jag kanske åka iförväg på torsdag å så kommer niklas på lördag ... men som sagt så får vi se hur de blir.

Är just nu hemma hos mor ... käka lite å druckit kaffe å nu sitter jag i sängen me syrran halvsovandes brevid :P haha ..

håller på å drar ner lite filmer å.. men kan inte komma på va jag vill se, hmm ..
har i allafall fått ner bedtime stories å yesman, får hoppas på att dom e lika roliga som jag förväntat mig!

Ne har nog inte så mkt mer å skriva just nu ...

herå

myspys

jahapp då va de fredag igen då ... gud va veckan har rullat på fort må jag säga.
Igår så tog jag me L till nunsnäs för å leka lite me simon å sammy, så vi käka vel pannkaka där å drack lite kafffe medans barnen spelade tv-spel som tre små tokar, haha..
sen kom vel niklas efter några timmar å hämta oss.
For vel hem, alla va så trötta, så innan klockan slog nio låg vi alla tre i säng för att bli besökta av john blund.

Har nyss kommit hem från arbetsförmedligen också, de va inte mkt han hade å invända om mitt cv, så de va ju skönt i alla fall .. vet man att man är expert på nått :P
Om ca en å en halv  timma ska vi till svärmor å käka lunch också .. de blir pannkakor .. mumma :D

för övrigt så vet jag inte vad som händer idag .. i morrn kanske vi ska til rättvik å kolla på lite skotrar, nicke va iallafall sugen på de .. så vi får vel se.

Ne nu ska jag hänga den där förbannade tvätten som aldrig tar slut, spelar för fan igen roll hur mkt man tvättar, .. de kommer ju bara mer tvätt hela tiden ändå, haha .. har ni tänkt på de ? :P

tjoflöjt.



Love is in the air

Jahapps, då va de dax å kladda lite igen då, haha.

I går va jag på stan me fröken svärmor en vända å kika runt lite, trevligt trevligt.
Sen for jag till tuvan å vänta in darlingo å liam å så får vi till noret på maxi å willys å handla mat å diverse saker, å där mötte jag även ullis, altså på maxi, de va inte i går dååårå .. skoj, mihihi.

Sen for vel hem å laga kött pommes å bea, å de va riktigt YAMMI, å sen vart de tv resterande av kvällen, fast jag slocknade på stört typ å sov som en oväckt flodhäst, haha men skönt va de minnsan.

fan tangenterna är cp? .. kan inte göra smileys för då sätter sig datorn i viloläge...grymt irriteradnde, vet inte vad som flugit i han.. hmm..

men men, L har nyss farit till förskolan me R å niklas jobbar så nu ska jag nog slappa lite å sen färga håret om jag orkar ..fan får vel skriva smile där de ska va en smiley då, SMILE haha ...

sen när dom små liven slutar har vi bestämt dejt me jonas, simon å sammy, så de blir kafferep hos dom i Nusnäs ikväll, SMIIIIIIIIIIIIIIILE, haha snacka om muppigt .. LIP GUBBE,  haha ..

ne fan, ska man kasta sig i sängen lr dra en frulle nu ? .. bra fråga, klockan e dock halv nio nu så ..

jaja

tjarå

Kalla fötter?

Hallojsan.

Sitter hos mamma just nu, å trött som fan är jag, varit de ända sen jag vakna vid sju i morse .. hua!
Åkte ner på förmedligen vid halv tio.. träffa på nicken å sen satt vi i möte i två timmar .. fyfan va de där är tråkigt altså, å så ska man dit IGEN på fredag klockan 9.00 för enskilt möte, kan inte begripa hur dom orkar? har dom så lite å göra lixom ? .. de är ju inte direkt så dom gör nytta precis.

Funderar på om man ska sova hemma hos mamma ikväll .. bara för att, .. känner att jag inte mår så bra just nu, vet inte om de är för att jag försöker sluta snusa som jag är så irriterad (började idag), eller om de beror på uppskattning & ord.
Kan inte riktigt sätta fingrarna på de .. ibland får jag för mig att fötterna börjar bli kalla .. å att jag vill ta ett kliv tillbaka, men de kanske bara beror på att man är rädd p.ga. allt som hänt innan & saker som kommit upp till ytan nu, för jag är ju stört kär, å har nog allttid varit de sen dag 1, men rädslan finns kvar än .. & vissa saker förbättrade ju knappst de där me Trust iallafall .. :S

Nog svamlat om de där nu.

Syrran frågade om jag skulle med ner på stan me Ek å nicken å henne, men jag känner mig inte som så roligt sällskap just nu, så jag hoppade över de, funderar därimot å gå å lägga mig i sängen å dra täcker över huvudet å sova bort mitt sug efter snus .. de är så förbannat jobbigt, hade de inte varit för att jag blir så arg å förbannad å fräck i munnen så hade de varit en pice of cake att sluta, men de är vel de där begäret av nikotin som har fastnat i mig, synd nog!

ne mina damer å herrar  ... blir inte så mkt mer än så här idag .. sååå ... so long!

Luffarförmedlingen

Jahapp, sagt å gjort, på alla hjärtans dag låg vi som två lik i soffan, hehe .. men vi tog oss i kragen iallafall å åt lite tacos, å då vart jag lite piggare så på kvällskvisten for jag till knutsson å hälsa på na hemma hos micke svensson som hade utflyttningsfest, kom vel en drös me folk dit, sen gav jag upp å så kom niklas å hämta mig så vart de sängen så fort man kom dit.. gosh i love that guy <3
I går (söndag) så for jag hem till mamma på middag för jonas å barnen skulle komma också, så himla kul å se dom igen .. får se om vi skulle åka till dom i veckan eller hur vi ska göra, hade ju lovat L de så vi får vel se om dom har tid någon dag då :)

I natt sov man inte mkt inte, niklas raingen hosta ju så taket hade kunna lyft på kåken, haha .. stackarn, hoppas den ger sig snart så vi bägge kan få en lugn natt full av sömn.
Halv nio ringde klockan också, så då va de bara å kliva upp å göra sig klar för å dra ner på möte på arbetsförmedligen, som tog sisådär en å en halv timma ..HUA! men hade ju iallafall Nicken där som jag kände i min grupp, alltid skönt å ha någon å snacka med.
Så i morrn ses vi igen, för då ska vi yttligare på nå grupp möte .. fan att dom inte fattar att vissa av oss REDAN kan allt som dom säger, men va gör man inte för pengar? hehe.

Nog om de .. nu ska jag kasta in kyckligen i ugnen å käka den, sen blir de tuvan igen för L kommer idag också .. :)

tjoho



tystnad

Ja, ibland är tystnad något man hänger upp sig på å blir irriterad över ..

Jahapp, så nu ska jag också bli sjuk då .. KUL! .. ligga som två döda sälar på alla hjärtans dag .. men men, är vel inget speciellt den dagen kanske .. de ända jag har som fint minne från dom dagarna är att sitta me mina underbara Annso å moffa snask å kolla på tv/film & mysa i soffan... de va grejjer de, hon ligger ju trotts allt närmast hjärtat ^^,

Men i år blire å ligga å krama toarullen å fläska under täcket å hosta gish,.. YACK!

Nehepp .. nu ska jag se om man kan ta på sig lite kläder ialla fall ..


Still a sick man in the house, why dude ? ..

Jahapp fortfarande sjukstuga här,.. så tråkigt när han ligger som en grönsak rakt upp å ner å orkar inte ett skit, va ska man göra lixom? .. suck!
Sitter å väntar på lusten att skutta in i duschen å värma fötterna lite medan antikrundan från Mora rullar på rätt värdelöst på tv:n ..

jaha nu har jag seta me detta inlägg så länge så att nu har batman begins börja på kanal 6, yihoow vilken fantasi man har.. not!

de betyder att de inte blir nå mer antar jag .. i give up!




 


sjukling in the house.

Igår vart de tv-spel, bordshockey & hjälp avsnitt, chips å godis me jocke fram till klockan va halv tolv tror jag på kvällen, kul me lite sällskap när niklas jobba.
Idag händer de inte så mkt heller .. niklas ligger i feber å e sjuk, stackarn, så jag ska vel passa upp på han lite min lilla gofis :)
R kommer vel snar så ska vi åka upp till mammsen en vända å hämta papper jag ska skicka in til försäkringskassan så man kan få lite ståålar nångång :)
SKa även skriva cv å sånt idag så lite får man då gjort .. håller även på å tvättar, (nu igen) .. tror jag blitt tvättnarkoman, haha .. :P

Ne om man ska fundera på va man ska göra för mat då .. ska höra om min sjukling vill ha något speceillt ;)


Tjarå.

Ja juste, ett BIG grattis till Jocke som fyller år idag ..
GRATTIS MIN KÄRA VÄN!


lonley.

Jahapp .. varit en rätt skön slapp dag idag.
Vakna vel runt tolv, så då klev jag upp å niklas sov vidare en stund, sen så kom R&K å skulle lämna en grej till mitt tv-spel som vi trode va sönder .. men de visade sig att den gamla funkade man skulle bara trycka på nå knappar som va rätt gömda :P

Har vel lira lite gutar hero nu men har fastnat på ett battle på madium, å de STÖR mig så innerligt vill jag då lova, nån som kan komma å hjälpa? HOJT TILL! :)

Sitter å funderar på va man ska roa sig med .. hmm, niklas jobbar kväll.. e vel inte hemma förens 11-12 ikväll .. snacka om booring, så nu får vi hoppas att jocke får någon skjuts hit så ska han komma å hålla mig sällskap ikväll :) annars får jag vel typ, hmm .. dammsuga ? haha .. ne nu skarev jocke att han skulle komma så lär vel plocka bort lite kläder ialla fall så man kan sitta i soffan,  vi e nämligen experter på å ha en garderob på golv/möbler .. hehe  :P


Tjingeling.

Skratt, tårar, ärlighet, kärlek & hat.

Jahapps .. då ska man skriva här igen då .. svårt när man inte vet vart man ska börja .. haha.
Fredags så for L till mörkret så jag å niklas va ensama, så då tog vi oss nån öl å så åkte vi ut en vända me janne å company, Vi slutade vel på klubben där de vart biljard, öl, ärlighet & stenar som rasa, å de va mig ett skönt fall.
NIklas for vel hem före mig, han va så trött .. så åkte jag vel hem vid fem på morgonen då jonsson ÄNTLIGEN kom .. grr! men kan kom ju iallafall :)

Lördagen for jag å niklas me janne, gomba, syrran & jonsson till furudal där vi hälsa på tony å johanna en vända (jonsson som kände dom).
Vart vel lite skoter åkning för vissa å andra vart de å sitta i stugan å mysa å snacka skit å tog oss nån öl.
Sen så for vi till grönklitt för janne skulle säga hej till dotra sin .. sen vart de kalas hemma hos gomba på sold, å sen gav jag å älskling upp vid sisådär elva på kvällen å for hem å la oss.

Va minde kul å vakna på söndagen, man känner hur förkyldningen kryper på en altså, .. lär vel smälla till någon dag nu ..

Så när man vakna idag så va de inte så att man kände sig bättre, utan sämre .. dryygt!
Jo juste, har även börjat min "vita" månad nu, både jag å niklas, så de är ingen idee ni hör av er om ni ska ut å festa, för de blir inget av med de, sådeså!!

Men för å göra helgen kort så har de varit en helg med Skratt, tårar, ärlighet, alkohol, & kärlek.


 

Kärleken är stor för dig min älskade!

you <3



 


Hand in hand or does everyone fall in the candybar-hole?

Jahapp, klockan e nu 05.46, å va fan gör man uppe? .. kan inte somna ... känns som hela min skalle är en ända stor orkan å stressen står trekvarts upp i halsen på mig, fast jag inte behöver vara de? skumt de där ibland.
Är även törstiig som fan men orkar inte hämta vatten.

ska vel väcka L om lite mer än en timma, å sen far jag halv åtta till Siljansnäs, så får vi vel se hur länge man blir där då, ska vel bli skoj å se farfar igen iallafall .. får se de på de viset.

varför känns de som om orden är tomma? bara som små bokstäver som kommer ut, utan mening & kännsla? ..
Ser jag tillbaka på allt som sagts, så känns de som "mkt snack, liten verkstad" .. vart tog de vägen & ska de va så?
Kan ju va jag som spinner på aldeles för mycket å inte märker handlingarna, men då måste jag va lite halft efter tycker man.. å tänk att tillit å ärlighet kan va så svårt fast de är två viktiga saker å rätt självklara.. en aning vrickat de där .. du måste vel helt enkelt bara börja tro.

hand in hand or does everyone fall in the candybar-hole?


Frispel..

Ja de kan man säga.. i går kväll så kändes de som om jag gick in i en vägg å slog i skallen å sen vart de soppa av allt, va så förbannat arg sur ledsen å besviken, .. kände för å be alla bara fara å flyga å kalla dom för egoistiska jävla patrask rent utsagt, va så förbannat ledsen så jag la mig å smyg grät, sov även på soffan ensam.. HUA mig va jobbigt de va altså, så man sov ju inte många timmar inte.

Så har man varit uppe å dona sen fem i morse oxå, har tvätta, druckit kaffe å spela schack me niklas mamma .. varit på maxi å öb, å nu e jag hos mamma, ska vel snart iväg till niklas mamma igen .. blir bjudna på middag idag :)
Sen blir de å slänga sig i soffan å slå på en film lr nå .. å lägga sig tidigt .. ska nämligen upp sju i morgon, ska åka till siljansnäs klockan åttta för att gå på begravning klockan tio, mindre kul .. men men.

Ja, va vel inte så mkt mer jag hade å säga idag faktiskt ..

men som sagt, aldrig kul å få frispel på livet .. de kan jag då inte rekomendera!

tjosan.



 

-----


Ja, tänk att något så litet som ett pip, kan göra så de kokar i hela kroppen ..


 


räddningsmän.

Jahapp, har varit lite dålig på å uppdatera på senare dar, men de är för att tiden inte räcker till, har massa annat för mig just nu... ibland ändras ens livsvanor faktiskt :)

Jahapp, vart ska man börja då? ..
Helgen som va for vi till mörkret jag å niklas å sen dör fredd å även sofie upp å skulle vara med oss där hela helgen.
Fredagen vart de vel nån öl å så... sen så fick vi en rätt korkad idee så där på kvällskvisten att vi skulle ta skotrarna till utkiksplatsen ... men på vägen dit så fann vi lite lekplatser å de sluta me att vi vart lite bortvirrade ifrån vilken håll vi kom ifrån .. å sen så for ena skotern å jag å niklas tog de lite lungt så vi halka efter .. å de sluta me soppatorsk för våran del, mitt i natten å bäcksvart .. viste inte vart vi va, lr åt vilket håll vi skulle .. så vi gick vel där fram å tillbaka på olika vägar, tillslut så hitta vi inte ens tillbaka till skotern :S .. å vi börja frysa mer å mer .. tillslut va jag så färdig att jag va redo å lägga mig å dö, skavsår på bena av skona å håret va så gått som is, hade även tatt av mig vantarna för jag frös å dom va piss blöta å bena orkade inte bära mig helt enket, å niklas puscha mig att vi måste röra på oss för å inte frysa ihjäl (de va 25 minus)
å de ända vi hade för å se nått va en liten nyckelring lampa som kunna lysa för ett steg i taget .. nej fyfan, ringde sen 112 å dom svara inte, så då kändes de som om de va helt kört å vi skulle verkligne frysa ihjäl ... men sen så svara dom tillslut å spåra min mobil för att sedan skicka ut rädndings skotrar, å innan dom hann komma så va man ju redan en istapp,
 
De va även ett djur som sprang runt oss, va säkerligen en varg, snacka om en mardröms natt, men hur som hellst så kom dom tills slut efter jag skrikigt rakt ut över fjället när jag hörde att dom närmade sig .. å så tröck dom i oss varmt kaffe å värmde händer å fötter å allt va de va .. sen sa dom att dom ville ta me oss til Särna till nån vårdcentral för å kolla kroppen efter förfrysningar å sånt, men jag vägrade så dom följde me oss in till stugan å hjälpt till me uppvärming av händer å fötter å ansikte, håret hade tillåmed frysit fast i mössan på mig.
 Sen tog dom adresss å sånt å stack å jag tillbringa lördagsmorgonen framför brasan å tina upp .. vi va vel hemma vid en fem-sex på morgonen.. och de ända jag förfrusit va en bit på snoken, men hoppas de inte ger nå meen framöver ....
TACKA FAN FÖR RÄDDNINGSGRABBAR !!!

Men de hindrade inte oss från å åka mer på lördagen, fast naturligtvis så kollade vi upp soppan ordentliget å åkte när de va ljust så de va mkt mkt roligare .. även om niklas körde på rullen å jag satt bakom å skotern stod rakt upp,(han har en med liten sitts, en puderskoter typ? om ni fattar hehe) men de va mig en upplevelse, å hjärtat i halsgropen, .. hans jävla skoter e ju inte å leka med precis, .. rena rama raketen, haha .. lär vel komma nån bild så småning om kanske :)

Så me andra ord har helgen varit grymt skoj, (förutom fredagsnatten), å väldigt trevligt, vi va även till idre en kortis på söndagen å kolla hur fredd bodde, å sen kom vi överens om att sova i mörkret tills på måndagen så for vel hem i måndags kväll.

ja, nu vart de mkt å läsa för er kanske, å de mesta va bara om helgen, men nu vet ni hur den varit ..  vet inte om jag orkar skriva så mkt mer just nu .. men ska försöka bättra mig på å uppdatera.

Tjoho..






--------
Jag saknar mina vänner, vart har ni tagit vägen? måste alla bravader & samtal sluta för man stadgat sig?! ..
Jag sakar min relation jag hade med min syster, hur kunna allt gå så fel?!
Jag saknar att ha Annso hemma.. men är glad för din skull att du trivs å har de bra.
Jag saknar Jessica i Norrköping, synd plånboken aldrig räcker till för att ses..

RSS 2.0