helgen..

Helgen har varit otroligt mysig rakt igenom.

I fredags va vi på badhuset jag N & L .. sen vart de hem å smaska snask å kollade på film, å sen tog vi någon öl efter L lagt sig, .. sen runt ett tiden på kvällen for jag ner på lilla me janne å några till, kändes lite mupp å va där typ nykter, men kul å träffa lite folk i allafall, även om de va några som hälsa som jag inte hade en aning om vem dom va, men iallafall, de kan vel lätt bli så .. alla känner apan, apan känner ingen :P hahaha .. men men .. trevligt va de iallafall.
resterande av helgen har de bara varit film å mys å snask å spel .. ja, jag e då i allafall helnöjd ;)

Och även nästa helg är så gott som planerad, de blir skoter åkning o stugmys hela helgen.. JAG LÄNGTAR ENORMT!!
skönt å komma iväg en vända,.. å spendera den vändan med älsk dessutom, även fredd skulle nog komma dti :)

Just nu e jag hemma hos mor min, käka nyss en knäckemacka, yammi!
Tanken är vel att jag ska fylla i min tatuering idag också, får se om jag orkar, men de ska jag nog göra .. å va klockan blir oxå för den delen.


ska vel tanka ner lite filmer nu här hemma, sen tar jag me datorn till darlo så vi har nå å kika på ikväll efter han slutat jobba ...gosh i alredy miss him! .. (^^,)

Nehepp slut på ord nu ...

tjoho

stäääääd

Jahapp, fick sovmorgon i dag å .. guu så sköönt ^^,
vi for vel ner på stan vid elva tolv tiden idag, skulle på möte, å till min förvåning så gick de bra å pengar kommer snart rulla in .. YNDERBART!!
Sen va vi hem till mammsen en vända i dag å .. hämta badkläder å lite sånt .. jag N & L ska nämligen på badhuset i plaska lite .. de är vi värda efter vårat storstäd idag :)
annars så flyter allt på som vanligt ..
Jo juste vi va ju i Nusnäs i går allhopa .. å L fick leka lite me simon å sammy oxå, de tyckte han va MEGA skoj .. så de blir vel å åka dit fler ggr sen, 'även jag busa så mkt me barnen så de spruta om mig, haha men de va kul iallafall :)

Nehepp ska fortsätta knapra på vindruvor å vänta in lovley från jobbe.


tjoho.

sovmorgon.

Halloj värdelösa blogg :P

I morse vakna jag till en vända vid sextiden, men sen somna jag om, å sen vakna jag va åtta, men somna om efter de också sen vakna jag vid elva å då klev jag upp :) .. de som brukar va så svårt å somna om annars, men kan ju säga att de va skönt å sova lite :P

Har vel inte gjort så mkt idag än så länge .. käka frukost å så, snar kommer vel L hem också .. å sen vid fyra kommer vel Niklas hem, å då ska han köra mig till Nusnäs så jag ska va hos Jonas å sim & sam :) inte sett dom på em stund nu så man saaaaknar ju som små liven :)

Nehepp. ska vel se va man ska gö för mat då .. å kolla klart på våra  bäst år ;) ..


tjoho.


uppdat. 21 jan.

Jahapp .. sitter å funderar på va jag ska skriva, haha .. men kände att jag vill skriva lite iallafall :P
Har nyss kommit hem från middag hos Niklas mamma, vart bjudna på tacos  :)
Nu sitter jag hemma med L .. niklas for på hockey me peter å fredd, jag orkade inte följa med så jag valde å va här med L å mysa iställe :) .. vi funderade på om vi skulle filma oss själva när vi dansa för å sedan visa niklas, haha, men vi får vel se hur de blir med den saken :P

ne nu ska jag se va han målar för något ..

tjoho

Lycka!?

I går vid tolv kom niklas mamma å bjöd mig på fika, måste ju säga att de va snällt, så satt vi å kolla på våra bästa år sen for vi ner på stan.
Va även på baken en vända oxå, å lär ju säga att dom är en aning puckade.. orkar inte ens diskutera varför, gick därifrån med ett nytt konto i allafall, borde ha bytt bank iställe!!
Sen for vi till noret å slira lite inne på maxi å sen förbi mammsen min å sa hej å sen till östnor för å plocka upp L & sen till Tuvan.
Så fick L lira lite tv--spel medans jag lagade lite käk, sedan kolla vi på mr bean, så kom niklas hem vid sextiden tror jag de va.
Vi va även å hälsa på fredd också, han kika på bilen å lite så .. trevligt å se han, inte sett han på ett bra tag nu.

Idag händer de vel inte så mkt va jag vet .. varit upp sen sju i morse för jag väckte L å käka frulle å så for dom & nu e klockan nio.
Ikväll äre hockey också, men tror jag skippar den, så kan niklas gå själv me fredd i ställe :)

Nehepp, ska vel kolla på one tree hill avsnittet jag nyss ladda hem, .. såg ju nyss gossipgirl också, GASH så bra serier altså .. ^^,

Hur vet man om man är 100% lycklig??

Är inte morgonar underbara så säg?

Jo, hade svårt å sova i natt, medans niklas somna halv tio, å L hade oxå somna då för länge sen så jag låg å stirra i taket å lyssnade på tv:n i tre timmar .. vist är de jobbigt när man inte e trött men ändå as trött å så orkar man inte äns lägga sig i soffan för å kolla på tv, så man bara ligger å lyssnar på den ? ... urrk va jag hatar sånna kvällar, men vid ett gav jag upp å la mig på soffan å glutta på tv, stängde vel av den vid fem å gick till sängen å kröp ner brevid gobiten å somna.
Vakna av att niklas mobil ringde, de va en mindre glad chef :S å i samma veva kom L å kröp ner hos oss! .. sötnos hade försovit sig, nog för att de inte va så länge men han vart så stressad så de va bara på me kläder, å fram me kläder åt  L å fara. Så jag gick vel upp å käka frulle me L  å så kom niklas mor så for dom. å allt detta hände i loppet mellan sju & åtta i morse.

Har tyvärr inte kunna somna om nå, har satt i gång en maskin tvätt, plocka undan lite efter frullen å ringt banken, å nu sitter jag här å väntar på att klockan ska bli bli tolv så ska jag kila till niklas mor å dricka kaffe å sen ska vi fara ner på stan å göra lite ärenden.
Får se om man ska hem någon vända idag då tro ... hmm.

Ne ska glo lite tv nu igen .. kankse skriver mer sen ..

tjoho.

coffee shop.

Jahapp, ännu en måndag har startat på en ny vecka, änt de härligt så säg ? :P
I går kväll for vi till mammsen å drack lite kaffe å fika lite å så, men de vart inte så långvarit så vi for till tuvan igen efter en stund & kollade på filmer å slockna i soffan :) Måste ju bara påpeka att MAN ON FIRE är sån jävla bra film, har nog sett den ca fem ggr nu, å kan bara inte tröttna på den, är helt klart en av dom bästa filmerna jag någonsin skådat me ögona, den e ju inte ny iofs men kan då rekomendera den STARKT!

Jahapp, vakna väl runt nio i morse av att niklas satt brevid mig me kaffe å dagens Mora-tidning, (tack lovley) ^^ , så de va väl bara å sätta sig upp å dricka lite kaffe å läsa tidningen.. å sen for han å jobba igen å jag kröp självklart ner under täcket igen å somna om & nu vakna jag klockan ett haha, men har iallafall lyckats börja med maten trotts att jag e så trött å ögona på trekvart, men saker måste ju göras :)

Annars har jag inte så mkt mer planer för dagen .. ska vel möjligtvis hem en vända kanske .. de visare sig ..

tjingeling!

Norrköping

Jahapp, allr börja me i går natt så kunna man inte nes sova, tror jag sov en timme lr nått sånt, sen så kom älskling hem strax efter fyra på natten så då va de bara å gå upp å duscha å äta lite å så å sen fara ner till tåget .. PUUH så trötta vi va altså, men ingen av oss kunna somna på tåget heller .. så fort man väl gick in i sömnen så va de dax å byta tåg .. fyfan för er SJ!!! ..

Men när vi väl va framme så gjorde vi lite saker å sedan mötte upp muppen med bilen å så for vi hem till han så åkte vi en prov vända å kolla på den å så där, sen så gjorde dom upp affären å vi tog vi bilen å for.
Åkte in till stan å där träffa jag på fegge på bolaget .. kul å se han igen :)
Sen så for vi hem till älskade jessica, å gissa om de va underbart å träffa henne igen ? :) å även daniel va där så satt vi alla fyra å snacka å drack kaffe å bara hade de allmänt trevligt, vart öven bestämt att jag å niklas ska åka ner om ett tag igen å stanna där över en helg å umgås, så kul mär folk kommer överens .. :)

Sen så vart klockan fyra så packa vi in oss i bilen å börja åka hemåt (iallafall vad vi trodde) haha, efter sisådär en timmes färd så börjar jag känna igen mig på nå skumt vis, hmm så helt plötsligt så åker vi förbi han som niklas köpt bilen av, så sa jag "niklas, du, .. va de inte här vi köpte bilen?" hahahha snacka om att de vart en del svordommar skratt å djupa suckar å plus att ingen hade sovit nå å jag hade hinka i mig nån öl, haha .. så då visade sig att vi åkt på ytterkanten av stan å typ runt skiten å hamna på samma ställle igen, haha, så de va bara å ringa jessi så fick hon vägleda oss däriifrån så vi kom ut tillslut, men då vart de den vägen som va typ 10 mil längre, så sammanlagt åkte vi 20 mil helt i onödan, men vi kom ju hem iallafall, å med en snygg bil ;)

Väl hemma i byn så for vi å tvätta den å sen till macken å möttte upp Anna å Mats å snacka lite skit sen for vi hem, så kom niklas mamma å hennes karl å drack nån öl med oss å spela tv-spel ( ett mirakel att vi fortfarande va vakna efter 36 timmar utan sömn ) . Sen efter en stund så dundra anna å mats in oxå å joinade oss å lira tv-spel å drack nån öl.
Sen så gick niklas mor å karl så vi andra fortsatte å spela å pimpla tills vi sedan for ut å kolla stan å sen så kände jag att hela min kropp sa imot så då for vi hem å myste å slockna i soffan :)

Har nyss gott upp å klockan är nu fyra på eftermiddagen .. kanske skriver mer sen, niklas kom hem me pizza nyss så, tjingeling!

uppdat.

Jahapp..inte gjort så mkt sen sist jag skrev .. spela lite tvspel å käka lite å så.
Ligger nu å väntar på att niklas ska komma å hämta mig, så ska jag va där å spela lite tvspel å dricka en bacardi :D

Sitter just nu å pratar med min älskade Annso på msn som jag SAKNAR till tusen (som vanligt), gud vilka planer vi har, vi lär ju sätta dom i akt, right gumman? .. å de är tamefan SNARAST! ..
Du vet, de ska va RÅTT om de ska va GOTT .. hahaha, och de där får ni övriga tolka som ni vil, ni kan ju skriva vad ni tror de handlar om ? lr har ni inte stake till å chansa kanske ?  :P

Ne nu har jag tjabbla klart här för stunden..

tjosan i trosan mina nära å kära!

Mammsen.

Jahapp, vart då inte å somna själv i går som jag trode, sötnos skicka vel sms vid ett å sa att han va på väg hem för nån full kärring hade spytt i bilen så då tappa han lusten å åka runt å köra till tre-fyra på natten, å naturligtvis så kunna jag inte somna heller så vi åt vel lite vid två tiden då han kom hem sen myste vi ner oss i soffan å kollade på film å sedan somna.

Vakna vel vid ett åter igen :P haha .. så kom mor å marianne å hämta mig så for vi ner på stan å sen på willys, hämta även ut våra tågbiljetter så i morrn åker vi, kan bara inte förstå hur vi ska kunna ta oss upp så tidigt, tåget går lixom halv sju .. men får vel ställa alla klockor som finns i lägenheten å hoppas på de bästa :D

Nehepp ska vel slurpa i mig kaffekoppen här hos mamma å göra lite annat, blir vel säkert någon rad ikväll igen :)


see ya!

första avklarad :)

Jahapp, nu har jag (som alla andra) skapat mig en blogg också, inte för att jag vet va jag ska skriva i skiten, men de är ju alltid trevlig att skriva av sig ibland :)
Idag har de inte hänt speciellt mycket faktiskt, vi sov vel fram till ett å gick upp runt tre tiden (snott på dygnet kan man säga)  :P sen så for niklas å jobba å jag började göra hemmagjorda biffar å hemmagjord sås, finns de nå bättre lr  ? NEJ! .. så kom niklas mamma på besök me lite kafffe å sockerkaka åt mig som jag snabbt smaska i mig å så satt vi å prata lite skit medan niklas va borta, hon e för trevlig den där damen :)
Sen kom han hem å käka å nu har han farit till sälen för å jobba natt & jag sitter å kollar på "cake" på tv.

sitter å funderar på va man ska göra till helgen också, men sen kom jag på att vi ska ju at en tripp till Norrköping för niklas ska köpa en bil, ska bli trevligt å se den staden igen faktiskt .. nästan så man saknar stället lite.

Nehepp, nu får de va nog i de första inlägget .. har vel inte så mkt mer å dela med mig heller så :)

tjingeling



RSS 2.0