snart jul då.

jaha i går va de fulll fart, va hos syter å drack lite å spela kort å sen for jag ner på krogen med micka :) sen vart de lite efterfest hos daniel å sen en sväng till jenny igen å sen for jag hem, va en lyckad kväll ialla fall :)

Snart är julen här också, så idag fick jag upp en gran så jag å liam å niklas mamma har klätt den, kan ju inte påstå att den är så snygg, speciellt inte efter att den vält direkt den vart färdigklädd å tänd haha..
men de är ju en gran iallafall! :P

funderar på va man ska göra nu då, niklas jobabr å liam sover å katten lika så.. hmm jag får vel dra igång en film å slänga mig i soffan å bara dega, kanske ta å gnaga på ett ribbs som jag fick av pappa då jag va där tidigare idag å stök en duk åt mamma å drack lite kaffe!

fan måste handla klappar också, sällan man är ute i sista minut då, suck! jaja.


Ord ..

ja, man är ju ganska less på å höra ord som, förlåt, ska bli bättre, lita på mig, å blabla, hur vore de om man visa lite också? och inte bara säger..

sitter här själv hemma med Liam, niklas jobbar.

förra helgen börja bra men slutade i katastrof, va helt lost å viste värken ut lr in om nått, vet inte om jag gör de nu heller .. man bara lixom flyter på för man inte vet hur man ska handskas me saker.

inte har man ätit nå heller .. vet inte ens va jag ska äta, orkar inte laga mat heller, liam fick köpt lasange iallafall, så han är mätt..

orkar inte skriva mer nu

-----

jaha nu sitter man här igen, Micka har varit här på besök å druckit lite kaffe å så, kul å se henne lite, å att hon kommer å hälsar på också :o)
Vi kanske ska bowla lr hitta på nå trevligt i morrn å :)

jag vill så gärna att de ska gå vägen, i början kämpade jag, nu har jag slutat, för jag vill se dig kämpa, så som jag kämpade..

ne nu vet jag inte va jag ska skriva igen, kommer väl nån rad snart igen säkert .. hehe ..




Is the love strong enough to keep going?

Känner mig fullproppad med tankar men ändå helt jävla tom, jag kan inte förstå hur de ska funka i längden? .. trodde du hade sluta upp med de där under arbetet? men ack va jag bedrog mig.
De gör ont att innerst inne veta va jag borde göra, för min egen skull..

Vill inte må så där dåligt som man gör då man går, de skrämmer mig så fruktansvärt mycket..men är kärleken nog stark för att fortsätta kämpa?



RSS 2.0