piggare av kaffe?

Sov hos mamma i natt, behövde lite lugn å ro tror jag, men kan ju medge att de va svårt å sova själv, men säkerligen behövligt.
Niklas kom iallafall sju i morse till mamma å ville dricka en kopp kaffe med mig, tror han saknat mig, för han kom nämligen klockan nio igen så fort han vart ledig från en körning.. lite små gulligt i mina ögon faktiskt.

Har varit tröttt hela dagen, å jag kan faktiskt inte påstå att kaffe gör en piggar, inte mig ialla fall.. funkar de på dig ?
Är i alla fall tillbaka på tuvan nu kom vel runt tolv tiden, nyss vakna igenå nu är klockan 15.28.. å nu ska jag försöka å inte somna om, hoppas jag lyckas så jag kan sova lite i natt ialla fall.

Hade en liten tanke på att bada på badhuset idag, men ändrade mig rätt fort när jag insåg hur tråkigt badhus vi igentligen har, dom borde verkligen bygga ut å göra om de, ett äventyrsbad skulle vara mera lockande, å de skulle dom säkert tjäna mera på också för den delen.

Nehepp, lär vel gå å hänga tvätten nu då, så man har lite rena kläder till veckan, inte för att jag ska göra nå speciellt, men man behöver ju inte gå som en lort bara för att de inte är helg!

tjingeling



Älskar dig Niklas  !


Besviken..

just nu känner jag mig besviken .. vart tog ärligheten vägen ??

Resan

Jahapp då va resan till Norrland över .. va en resa med otroligt blandade kännslor kan jag säga, men släkten hans verkade toppen å alla va så trevliga så :)
Vart kalas både fredag & lördagen, å basta han vi även göra på fredgskvällen.
Lördagen va de stora kalaset, tror de kom en 88 personer dit, va i en bygdegård typ, med taco buffé å dans å singstar å alkohol å tävlingar, de va mega trevligt i alla fall.

Så nu e man hemma igen, tog vel tio timmar å åka hem, å även dit, så man kan ju säga att man hade träsmak i arslet haha.

Fan i natt vakna jag av att jag hade som knpi runt hjärtat.. fyfan va de va läskigt, kändes även som om jag skulle kvävas, typ som om nått va på väg upp men inte kom så långt utan blockad luftvägarna, å så knep de även på motsatta sidan av hjärtat, altså på samma ställe som hjärtat sitter fast på höger sida, trode jag skulle få hjärtstopp lr nått liknande, HUA mig va rädd jag va, .. men de vart bättre efter ett tag i alla fall, la mig på soffan raklång å gnugga lite runt på magen å där de knep så somna jag sen .. men snacka om scary i allafall.

Å solen skier som fan idag å jag sitter inne, är man tråkig lr är man ?? .. kanske man ska koka en kopp kaffe å sätta sig på balkongen åtminstånde .. jaja ska vel fundera på de ett tag, ska även se om jocke hör av sig om senare bravader..

pladask.

Jahapp .. va å shoppa lite här om dagen, de känndes jäävla bra å inhandla lite nya kläder må jag säga :)
KOm nyss hem från stan, varit å shoppa en shorta till älsklingen som jag bestämt han ska ha på kalaset i Norrland, nu äär de ju inte långt kvar, drar ju på fredag morgon för å hälsa på hans släkt, ... shiiiiiiiit ... hihi.

Ne jag lär dra igång en maskin å se om jag hittar nå badkläder om jag skulle pladaska lite på badhuset me L idag, vi får vel se hur de blir, han frågade så snällt i går så.

Dessutom fick jag lägga två grabbar igår, inte vaje dag man får göra de me två på en å samma kväll hahahhaha..

ne nog om trams ..


herå

bösjön, stuga, mörkret å skoter

I torsdags for jag annso johannes å martin till blecke till annsos stuga för att spendera två nätter där, fast meningen va att jag skulle stanna en natt, men annso va nog inte i tillstånd för å köra någon bil till Mora på fredagen för de vart lite kalas på torsdagskvällen :)
Men vi kom iallafall upp i skaplig tid på fredagen för våran tripp me skotrarna till bösjön, men de va synd de inte va så trevlig väder.. men vi åkte ända fram i alla fall å där tog vi en törstsläckare jag å annso för dom andra burkarna hade hon lyckats köra sönder i sin bag bakom skotern haha :P
Hur som hellst så får vi tillbaka till stugan sen å började öla lite å spela lite kort å sen slockna vi.

Åkte hem vid åtta, nio på morgonen på lördagen å duscha å bytte om och väckte niklas, sen så for vi upp till micke å sa hej å sen på bolaget för att senare dra oss mot mörkret, så jag fick sova åter en natt i en stuga, så söndagen spenderade vi på skotern å for runt lite överallt, hann även med att pimpla lite, men inge napp :P
Körde även niklas vrål åk på söndagen där .. hualigen altså, behövde ju bara nudda gasen lite lätt så for han i väg, haha :)

ja de va min helg de iallafall .. så man kan ju säga att man e lite smått sliten å ont i kroppen, snacka om att man är otränad!

I går kväll så vart de hockey kväll hos mamma, å dra mig baklänges vilken match altså, 6 perioder? hur fan e de möjligt ? haha men norrlands laget sköt tillsist in de där målet vi väntat på .. YeYy, hihi.

Ne nu ska jag ta å rycka upp mig å vakna till liv, klockan är ju iallafall 10, nog för att man varit vaken sen sju, men ändå !
herå


äntligen

Ja äntligen får man umgås me min älskade Annso igen, känns toppen att hon är hemma :) i går kom hon till mig så hade vi tv-spelskväll till halv tre på natten sen for hon hem å jag gick å la mig, men halv fem på natten så vakna jag till av att någon kom å pussa mig på kinden, å då va de niklas som kom hem från jobbet .. sötnosen! :)

Just nu sitter jag hos annso å dricker en koppp kaffe, vi har vel tagit premiär åket på hennes skoter idag .. de va nice, synd vi inte åkte ut tidigare å va ute lite längre, men de får bli en annan dag, right annso ? :)
Vi sitter å väntar in vofflor som hennes fader håller på att göra, sen ska vi dra en repa till annapanna å hälsa på.
å efter de lär jag åka hem till niklas å umgås lite me han fram till åtta då han har fått lång körning till särna, så då ska jag vel umgås lite mer me annso tror jag :P 
 

ne ska slurpa i mig kaffet nu :)


tjohej

jobb i sommar :)

Jahapp idag va jag på arbetsintrevju, å fyra timmar senare ringer dom å säger att jag får jobba där hela sommaren om jag vill :D å ska på intrrudtions dag redan i Mars så man lär vel bli inhoppare ifall någon är sjuk fram till sommaren, fyyyfan va nice altså ... även om jag kanske missar en del roliga saker  i sommar, men so what? bättre me massa cash så man kan leva loppan efter sommaren,.. kanke dra en weekend me niklas :)

Känns i alla fall hur skönt som hellst just nu .. å så kommer de pengar varje månad från försäkrlingkassan så, nog ska jag överleva.

Ne nu ska jag väcka niklas så han kan gå upp å laga sin mat som jag inte vet hur man gör.

tjohoooo

Skit..

Ja, känns som om de kommer skit från alla håll å kanter just nu, även skit jag inte ens ska behöva höra lr ta!

I natt hade jag svårt å sova .. lr jag sov vel, men inte hela natten, vakna av att alla snacka i sömen å böcker flög i golven, nej fyfarao, trode jag skulla skita på mig där ett tag altså.

Har varit till Nusnäs en vända idag å på snickeriet med R för vi skulle kolla ut en present till hennes bror .. åker ju nämligen till Norrland å träffar niklas släkt den 20 Mars .. SCAAAARY, men ska ändå bli skoj ;)

Just nu har jag intagit min standrande plats i sängen hemma hos mor min, sitter å suger på den dagliga kaffekoppen å kikar runt på nätet å tankar lite film å halv sover, .. önskar bara glutten kunna komma å hålla mig lite sällskap, men han är vel ute å jagar fruntimmer lr nått hehe :P

ne tro om man ska ringa Niklas å se hur de går för han, lr om man ska låta han jobba ifred .. ja får fundera på de ett tag..

herå

Vart tog du vägen?

SItter här å trycker i mig lite chips, FYFY, men vart så innerligt sugen på nått å då va den påsen närmast hehe :)
Jag sitter å funderar på vart spralligheten tog vägen, den där humoristiska skrattande lilla jag ? .. bara över någon dag känns som om allt de gått upp i rök, känner mig mer tyst å irriterande... kanske de finns nå som kallas vårdeprition? .. men de låter ju lite små skumt endå, jag som bara LÄNGTAR efter våren å sommaren!

å inte kan jag skylla på att jag inte har någon snus heller, för de har jag fullt av .. kanske p-pillrena som börjat sätta sina spår i humörsvängningsheten ? .. hmm, lär man vel aldrig få veta.

Jaja .. nu ska jag vel klä mig å gå över till R för å fira L å fika lite åter igen.
Även syster fylller år snart också .. får se om hon kommer me nå roligt förslag lr hon planerat å bara slappa.
hur som hellst .. herå

oOtillräcklig ..

Har ni någon gång kommit in i en lite fas då ni känner er så otillräckliga för de mesta ? .. att ni lixom känner er maktlösa för att ni inte lyckats uppstå något ni vill? men ändå inte kan lixom .. jag är i alla fall just precis DÄR nu .. Känner mig helt maktlös & otillräcklig .. även om jag inte behöver göra de, men hur som hellst så tar de på krafterna och man blir deprimerad och i obalans, hållt på å börja gråta två ggr nu under tiden som jag skriver de här.. hjärnan går på högvarv å allt blir bara en gröt lixom .. så himla jättte jobbigt, kanske man ska gå å krypa under en filt å sova bort kännslan en stund.. innan man ska åka till R på fika för hon fyller år idag .. inte särsklit kul å må så här å så ska man åka å va trevligt på ett kalas, men bara å härda ut för tillfället, för jag vill ju dit så.

nog om svammel ..

hejdå

sönder..

Jahapps .. som sagt så va jag fredd jocke niklas å även lollo kom upp till stugan i helgen .. vart lite skoter åkning för grabbarna medans jag va å elda upp värmen i stugan i lördags när vi kom fram (VILKET JAG SKULLE LÅTIT BLI) lyckades bränna mig på två ställen på samma hand som jag har en nagel som är svart.. hela handen ser ju för sjutton helt sönder ut .. men de kan vel bli så då man är klantarsel som jag :P
Sen vart de bara att slappa å drack vel någon grogg och hade allmänt trevligt bara.

men de va lite tråkigt att de bara vart en natt där, men hann ju inte göra så himla mycket, men niklas drog i alla fall en skoter runda på söndagen strax innan vi for hem.. så lite åkning vart de ialla fall, men dock inte för min del, få ta igen de nästa helg då kanske :)

men ack så trötta vi va när vi kom hem i går ändå, trotts att de vart rätt lungt .. så de va bara å handla lite tacos å laga skiten sen vart de mys framför tv:n tills vi somna.

Just nu sitter jag å har lite beslutsångest om jag ska åka en vända till mamma lr inte å hälsa på .. hmm.. ja jag lär velö börja med å klä mig å vakna till liv kanske .. hehe ..

har nog inte så mkt mer å dela me mig av ..

RSS 2.0